#громадськемісце На Деражнянщині відкрили Алею Слави полеглих захисників України #хмельницький #khmelnytstkyi

У центрі Вовковинців, що на Деражнянщині, відкрили Алею Слави. На ній – світлини 26 захисників України з цієї громади, життя яких забрала російсько-українська війна.

«Для нашої громади це особливий день. Адже у Вовковинцях у центрі ми відкрили Алею Слави наших захисників, які віддали найцінніше, що в них було – своє життя», – каже Валентина Бевзюк, секретар Вовковинецької селищної ради.

За словами Світлани Коширець, заступниці селищного голови, ідея відкриття Алеї Слави виникла давно. Але на її створення в бюджеті громади не було коштів, тож довелося звертатися за допомогою благодійників. «І сьогодні ми бачимо результат – у нас є місце, де ми можемо віддати шану, схилити голови, поклонитися подвигу наших земляків, які відали своє життя за честь та незалежність нашої України», – каже пані Світлана. А ось озелененням Алеї займалися працівники селищної ради, депутати та мешканці громади.

У центрі Вовковинців з'явилася Алея Слави

У центрі Вовковинців з’явилася Алея Слави. Фото надане Вовковинецькою ТГ

«Тепер матері, рідні та всі мешканці громади мають можливість прийти сюди та віддати свою шану нашим захисникам», – резюмує Валентина Бевзюк.

Читайте також: На Старокостянтинівщині меморіальні дошки відкрили Героям Ігорю Компану та Олександру Маховському

ДЖЕРЕЛО